Néha a legkisebb lépés hozza el a legnagyobb változást

Nem akartam „zöld” lenni, nem akartam megmenteni sem a bolygót, sem a kihalás szélén álló verebeket, és nem hittem, hogy ha én szétszelektálom a szemetet, attól bármi is változik. Az www.ecolife.bio oldalon forgalmazott Ecolife természetes alapanyagú tisztítószereiről pedig még csak nem is hallottam. Egy csepp vagyok a tengerben, rajtam nem fog múlni a világ jövője, gondoltam, miközben a sok kis csepp nélkül nem lenne tenger.

Egyszerűen folyamatosan fáradt voltam a sok munkától, a háztartástól, de leginkább attól, hogy hol az egyik gyerekem allergiás asztmája, hol a másik atópiás dermatitisze erősödött fel. Hol az egyik orvoshoz mentünk, hol a másikhoz, közben pedig rimánkodtam, hogy ne hagyjam ott megint egy heti kosztpénzünket a gyógyszertárban, mert a kenőcsöket, kencéket, immunerősítő vitaminokat bizony nem téríti a biztosító. Tavasszal aztán összefutottam a volt osztályfőnöknőmmel, Kati nénivel, akit mindig rajongva szerettem, az empátiájáért, hitelességéért és a bölcsességéért. Mindjárt látta, hogy nem vagyok jó passzban, rákérdezett, én meg, ahogy régen, kiskamaszként, most is kiöntöttem neki a lelkemet. „Ismerős – vágta rá azonnal. – Nálunk először nekem lettek bőrpanaszaim, aztán a férjem kezdett vakaródzani, meg szénanáthája lett. Tesztek meg nem mutatták ki mitől. Összevásároltunk mindenféle drága gyógykrémet, de nem lett jobb. Tavasszal aztán a szomszéd nővérke adott egy flakon Ecolife mosogatószert, amit a kolléganői is használnak, kézi mosogatáshoz. Mire elhasználtam a literes flakon tartalmát, sokkal szebb lett a kezem, a párom meg végre nyugodtan alszik. Felhívtam az Ecolife céget, hogy elfogyott, eljöhetnek a flakonért, mert ők azt elszállítják, amikor meghozzák az újat, így kevesebb a szemét is, meg rendeltem tőlük mosóport is. Fantasztikus! Gyönyörűen mos, még a régi foltokat is kivitte, egyre fehérebbek a ruháink. Azóta kipróbáltam az összes terméküket, és egyik jobb mint a másik. És képzeld, a telefont Gergely Henrietta vette fel, akit egyszer egy továbbképzésen ismertem meg. Pályát módosított. Azt mondta, hogy most azon dolgozik, hogy tudatosabb, a földünk fennmaradásáért felelősséget vállaló emberekből álló családokat, közösségeket alakítson ki. Ehhez első lépésben persze családunkért, gyerekeinkért és szűkebb környezetünkért kell tennünk. Ebben segít a hulladékszegény életmód, a tudatos vásárlás, a minél kisebb ökológia lábnyom és a természetes alapanyagú tisztítószerek használata. Az Ecolife termékcsaládot egy nagy tapasztalattal rendelkező szakembergárdával közösen tervezték meg. Nincs bennük semmi káros vegyület, így nem mérgezik az ivóvizeinket, nincs bennük szulfát, dioxán meg egy csomó olyan anyag, ami a bőrünkön keresztül bejutva a szervezetünkbe, rákkeltő lehet. És még cipekednem sem kell. Próbáld ki. Kiválasztod, mire van szükséged a tisztítószerekből, vagy a fóliamentes, 100% cellulózból készült Piszke papírtermékek közül a www.ecolife.bio oldalán és a Komáromi járásban most már ingyenesen ki is szállítják. Járáson kívül meg futárral küldik ki, és futár veszi át az üres flakonokat is. Kényelmes, hulladékmentes és káros anyagoktól mentes. Kérdéseidre válaszolnak az info@ecolife.bio e-mail címen is.”

Ha nem Kati néni mesélte volna mindezt, ha nem ő bíztat, hogy hozzunk létre egy egészséges és hulladékmentes világot együtt, akkor valószínűleg nem döntök úgy, hogy kipróbálom. De ő soha nem csapott be minket, így felhívtam a +421 918 393 599-es számot, és leadtam a rendelésemet. Egy-két napon belül megjött a próbacsomagom, és még egy kis apró ajándékot is kaptam mellé. Kati néni most sem csapott be minket.

Egy elégedett felhasználó

(x)

Top