Segíts Te is!

Június 22-én, vasárnap jótékonysági rendezvényt szerveznek Ekecsen a helyi kultúrházban a nemesócsai Sméja Timike megsegítésére, aki egy hihetetlenül erős és elszánt kislány, aki mindent megtesz a gyógyulásért.

SMEJA TIMIKE_PLAKAT_A3_PRESS

A 12 éves kislány hirtelen fáradékony lett. Édesanyja orvoshoz vitte, de jó idő eltelt, míg kiderült hogy nem egyszerű gyermekbetegséről van szó. Gyorsmentővel vitték a pozsonyi klinikára, ahol kiderült, hogy leukémiás. Timike nem hagyta el magát, élni akar és teljes erejét a gyógyulásba fekteti.
Ezzel a nagyszabású jótékonysági rendezvénnyel szeretnék támogatni a kislányt, amelyen fellép Fekete Dávid, magyar énekes, a negyedik Megasztár-sorozat második helyezettje, Zsapka Attila előadóművész, gitáros, Tihanyi Dániel, Mészáros Tamás, Sebő Veronika és Karika Bence néptáncosok, valamint Bajcsi Barbara, a Tűzvirág énekkar, Varga Evelin, Barthalos Andrea, Mórocz Marcela, a Janiga József Művészeti Alapiskola diákjai, az R3D ONE tánccsoport és Köles Adrienn. A rendezvény belépődíja tetszőleges. Aki nem tud részt venni a rendezvényen, de szívesen segítene az a következő bankszámlaszámra 5056703699/0900 küldheti el adományát. A teljes befolyt összeget Timike gyógykezelésére fordítják.
-pint-

Top